Autobedrijf Heeswijk-Dinther - Autoroels.nl

Klanten vertellen

De voordelen van Autoroel's
  • 90+ Occasions op voorraad
  • BOVAG-Bedrijf
  • 200+ Tevreden klanten
  • Onafhankelijke aankoopkeuring mogelijk!
star.png star.png star.png star.png star.png
Ford Ka 1.2 uit 2014
Professionaliteit, Stiptheid

Loek Cremers
testimonial_image_1596437643.jpg
  • wht-logo.png
  • Loek Cremers
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Citroën 2 CV Eend uit 1987

Wat een leuk bericht in je vakantie van een zeer enthousiaste klant. ‘Ik weet je bent vrij, maar denk ff laten weten dat hij het geweldig doet en ik helemaal in de wolken ben van jullie vakmanschap.

Stephan Megens
testimonial_image_1595841516.JPG
  • wht-logo.png
  • Stephan Megens
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Audi A3 1.4 TFSi uit 2013

Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Robbin de Raat
testimonial_image_1595247371.jpg
  • wht-logo.png
  • Robbin de Raat
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
BMW 118i uit 2017

Hele snelle en goede service! Vrijdag ochtend gebeld voor een auto en ik kon gelijk langs komen om hem te bekijken, eenmaal aangekomen werd ik gelijk goed ontvangen door de vriendelijke medewerkers en gelijk werd er natuurlijk koffie aangeboden.

Johan
testimonial_image_1594897951.jpg
  • wht-logo.png
  • Johan
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Audi A3 Limousine 2.0 TDDI uit 2016

Bedankt voor alles. Ben echt heel blij met de auto. Hij is perfect. Nogmaals bedankt. TOP!

Gerard Arbeider
testimonial_image_1594797573.JPG
  • wht-logo.png
  • Gerard Arbeider
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Renault Clio 1.5 DCi uit 2015

Top bedrijf, professioneel en betrouwbaar. Vriendelijk en attent geholpen. Erg blij met mijn auto!

Wendy Vlasbom
testimonial_image_1594197558.jpg
  • wht-logo.png
  • Wendy Vlasbom
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Fiat 500 1.0 uit 2015

Super geholpen! Aardig en professioneel bedrijf en zou dit iedereen aanraden. Vertrouwelijk gevoel en mijn droomauto gevonden!

Joëlle Manders
testimonial_image_1594023258.jpg
  • wht-logo.png
  • Joëlle Manders
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Volvo V40 1.6 Sport uit 2015

Autoroel’s is een professioneel bedrijf, de service van de aankoop tot de levering van de auto is op en top geregeld. Ik ben zeer tevreden over de zorg voor mij als klant en hoefde zelf weinig te doen.

Michel Kies
testimonial_image_1594026450.jpg
  • wht-logo.png
  • Michel Kies
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Renault Scenic 1.4 TCe uit 2013

Zeer fijne plek om je nieuwe auto te kopen. Het is gevestigd in een mooi pand en de service is geweldig. Men neemt alle tijd om je alles uit te leggen en (als daar behoefte aan is) kijken ze samen met je onder de motorkap om een en ander uit te leggen.

Kevin van Eijk
testimonial_image_1594022668.jpg
  • wht-logo.png
  • Kevin van Eijk
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Mercedes Citan 1.5 DCI uit 2016

Roel is voor ons opzoek gegaan naar een nette Mercedes Citan. Hij heeft deze opdracht meteen en goed opgepakt. Binnen enkele dagen had Roel een mooie auto gevonden die helemaal voldeed aan onze eisen.

V&S Authentiek Bouwen
testimonial_image_1593603456.jpg
  • wht-logo.png
  • V&S Authentiek Bouwen
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Peugeot 108 1.0 uit 2015

Vandaag mijn auto opgehaald. Wat een topbedrijf. Dank je wel Roel.

Karen Thomsen
testimonial_image_1593602206.JPG
  • wht-logo.png
  • Karen Thomsen
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Toyota Aygo 1.0 uit 2014

Zeer fijn geholpen. Een echte aanrader.

Anne van Krieken
testimonial_image_1593592308.jpg
  • wht-logo.png
  • Anne van Krieken
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
BMW 114 uit 2012

Voor een betrouwbare occasion zeker Autoroel’s gaan bezoeken.

John den Brok
testimonial_image_1593592055.jpg
  • wht-logo.png
  • John den Brok
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Mazda CX5 2.2 uit 2014

Autoroels ervaren als Kwaliteit, Professionaliteit.

Niels Cranen
testimonial_image_1593586801.jpg
  • wht-logo.png
  • Niels Cranen
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Renault Megane 1.2 TCE uit 2017

Helder en persoonlijk advies. Duidelijk uitleg over mogelijkheden bij onze wensen, dus maatwerk.

Lambert van der Ven
testimonial_image_1593586515.jpg
  • wht-logo.png
  • Lambert van der Ven
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Ford Fiesta 1.0 uit 2016

Roel is heel erg behulpzaam en neemt uitgebreid de tijd om je te helpen! Ook fijn om te weten dat je altijd kan appen mochten er achteraf nog vragen zijn.

Rubin Delwel
testimonial_image_1593586309.jpg
  • wht-logo.png
  • Rubin Delwel
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Ford Focus 1.0 uit 2013

Prima auto's en top service. Heel persoonlijk en betrouwbaar.

René Jurgens
testimonial_image_1592983607.jpg
  • wht-logo.png
  • René Jurgens
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Peugeot 107 uit 2012

Afgelopen week een mooie auto gekocht bij Autoroels's. Ontzettend goed geholpen, ben erg te spreken over de service.

Angelique Beckmann
testimonial_image_1592919375.jpg
  • wht-logo.png
  • Angelique Beckmann
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Hyundai ix35 1.6GDi uit 2015

Mooi bedrijf waar je je meteen goed bij voelt als je binnenkomt. Goed contact met eigenaar, en voor alle vragen konden we Roel bellen en appen. Super vriendelijk!

Melissa van der Reijden
testimonial_image_1592564609.jpg
  • wht-logo.png
  • Melissa van der Reijden
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Peugeot 308 ST + Peugeot 308 1.6 HDI

In 2018 hebben wij voor het eerst een auto aangeschaft bij AutoRoel's. In 2020 zijn we opnieuw bij AutoRoel's terecht gekomen, nu voor het inleveren van de vorige auto en de aanschaf van een tweetal nieuwere auto's.

Elise & Arjan Meerkerk
testimonial_image_1592553199.jpg
  • wht-logo.png
  • Elise & Arjan Meerkerk
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Renault Twingo 1.2 uit 2011

Goedemorgen Yvonne, was benieuwd of alles naar wens is gegaan, en je helemaal blij bent met de Twingo?

Yvonne de Rooij
testimonial_image_1592392157.jpg
  • wht-logo.png
  • Yvonne de Rooij
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
BMW 116 uit 2016

Bedankt voor de goed service! Zeer prettige om hier een auto te kopen. Wij werden uitstekend geholpen en een fijne uitleg bij het bekijken van de auto. 

D. Gijzen
testimonial_image_1592210516.jpg
  • wht-logo.png
  • D. Gijzen
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Peugeot 107 uit 2011

Afgelopen zaterdag mijn eerste auto gekocht! Top service, goed advies gehad. De auto ziet eruit als nieuw en rijdt heerlijk.

Esme
testimonial_image_1591701608.jpg
  • wht-logo.png
  • Esme
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Volkswagen Golf 2.0 TDI uit 2016

Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Raatje
testimonial_image_1591683584.jpg
  • wht-logo.png
  • Raatje
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Citroen C1 1.0 uit 2015

Wat een topbedrijf voor mijn dubbele verassing. Ik wist van niks en kreeg een auto van hele lieve mensen. Daarna kwam personeel erbij om te kijken en belangstelling te tonen.

Angelique van Heertum
testimonial_image_1591166833.jpg
  • wht-logo.png
  • Angelique van Heertum
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Opel Vivaro 2.0 CDTI uit 2015

Deze ondernemer ken ik uit het verleden. Kwam toen zeer betrouwbaar over. Vandaar dat ik deze bedrijfswagen bij Autoroel’s heb gekocht.

Ambachtelijke Slagerij van Haeren uit Zeeland
testimonial_image_1591165940.jpg
  • wht-logo.png
  • Ambachtelijke Slagerij van Haeren uit Zeeland
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Citroen C1 1.0 uit 2016

Wij zijn zeer tevreden over Autoroel’s en de gekochte auto. Het contact met team van Autoroel’s hebben we als zeer prettig ervaren

Frank van Gemert
testimonial_image_1591172839.jpg
  • wht-logo.png
  • Frank van Gemert
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Ford Ka 1.2 uit 2015

Kwaliteit, Professionaliteit!

Manon van Daal
testimonial_image_1591165458.jpg
  • wht-logo.png
  • Manon van Daal
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Citroen C3 1.2 uit 2015

Ik ben zeer tevreden over de aankoop van mijn nieuwe auto. Fijne mensen. Ik zal iedereen willen zeggen, ga naar Autoroel's

Ellie van Helvoirt
testimonial_image_1590753666.jpg
  • wht-logo.png
  • Ellie van Helvoirt
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Fiat 500 0.9 TwinAir Turbo uit 2009

Wat ons opviel was dat er alleen maar zeer nette auto's bij Autoroel's staan. Hij is een spontane gastheer die graag met je mee wil denken.

Willemijn de Snoo
testimonial_image_1590753821.jpg
  • wht-logo.png
  • Willemijn de Snoo
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Peugeot 107 1.0 uit 2007

Bij aankomst kreeg ik al een heel welkom gevoel. Er word echt tijd voor je gemaakt, en hele goede en duidelijke service verleent.

Malu Buys
testimonial_image_1590571944.jpg
  • wht-logo.png
  • Malu Buys
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Peugeot 108 1.0 VTi Active

Leuk geholpen en superblij met onze nieuwe Peugeot 108. Snel geslaagd. Mooie garage en een goed gevoel bij de aankoop.

R. Bakx
testimonial_image_1589959643.jpg
  • wht-logo.png
  • R. Bakx
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Renault Clio 0.9 Tce uit 2014

Ik was een tijdje op zoek naar een zwarte Renault Clio en deze heb ik bij Autoroel's gevonden.

testimonial_image_1589459327.jpg
  • wht-logo.png
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Ford Fiesta 1.2 uit 2016

Een mooie rode Ford Fiesta gekocht bij Autoroel's. Ik ben netjes geholpen! De auto zag er spik en span uit!

Janneke Theunissen
testimonial_image_1589459353.jpg
  • wht-logo.png
  • Janneke Theunissen
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Opel Corsa 1.4 16V uit 2008

Super blij met deze Corsa! Hele goede service en erg vriendelijk bij autoroels. Wie weet tot over een paar jaar weer!

Autoroels_Opel_corsa_review.jpg
  • wht-logo.png
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Opel Vivaro 2.0 CDTi uit 2015

Na enig rond kijken op het net viel mijn oog op een bestelwagen bij Autoroel's. Afspraak was gauw gemaakt, bij binnenkomst een heerlijk bakkie koffie en helder en duidelijke uitleg over de auto.

Autoroels_Opel_vivaro_review.jpg
  • wht-logo.png
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Volvo v40 1.6 uit 2015

Afgelopen zaterdag een afspraak gemaakt bij Roel. De afspraak stond op zondag. We hadden interesse in de Volvo V40. Via de telefoon al wat uitleg gekregen over de auto.

Autoroels_Volvo_review.jpg
  • wht-logo.png
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Ford C-Max Hybride uit 2015

Op zoek naar een auto en waar ga je dan naar toe? Wij zijn afgelopen woensdag door toeval bij Autoroel's terecht gekomen en dat bleek een schot in de roos.

Reiner en Maud
Autoroels_Reiner_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Reiner en Maud
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Seat Ibiza 1.2 uit 2009

Ik heb bij deze fijne helpende en eerlijke auto dealer mijn tweede auto kunnen kopen. Ik werd verstandig en met goed advies geholpen. Goede ervaring!

Autoroels_Seat_Ibiza_review.jpg
  • wht-logo.png
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Peugeot 308 1.6HDI uit 2015

Een ruime maand geleden voor de derde keer een auto bij Autoroel's gekocht. Wij blijven hier terugkomen, voor de goede service en het uitstekende advies.

Tom van den Berg
Autoroels_Tom_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Tom van den Berg
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Fiat 500 uit 2015

Ik was al een tijdje opzoek naar een fiat 500 Cult. Deze is lastig te vinden! Naar een aantal weken kwam ik uit op we website van Autoroel's, meteen gebeld en een afspraak gemaakt.

Isabella Provaas
Autoroels_Isabella_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Isabella Provaas
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Opel Vivaro 2.0 CDTI uit 2014

Een tijdje geleden heb ik de knoop doorgehakt om voor mezelf te beginnen als timmerman. Dan ga je plannen maken en alles op een rijtje zetten wat je daar allemaal voor nodig hebt.

Johnny van Eerd
Autoroels_Johnny_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Johnny van Eerd
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Toyota Yaris 1.3 uit 2012

We zijn vanmiddag veilig thuis gekomen in de mooie en fijne Toyota Yaris. Als je voor het eerst bij Autoroel's binnen stapt, voel je je gauw op je gemak! Roel geeft deskundig advies, is eerlijk en geeft vertrouwen in de aanschaf van een auto.

Evert en Monique
Autoroels_Evert_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Evert en Monique
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Ford Focus 1.6 TDCI uit 2013

Vanwege een nieuw personeelslid zocht ik een uitbreiding van ons wagenpark. Doordat we een redelijk jonge organisatie zijn, kwam ik voor het eerst uit bij auto Roel’s.

Bart Hoezen
Autoroels_Bart_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Bart Hoezen
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Opel Combo 1.3 CDTI uit 2009

Toen ik voor de tweede keer een auto ging kopen bij Roel (Autoroels’s), kreeg ik veel service, wat extra’s en natuurlijk‚ tot de volgende keer’. Want ja ik wil natuurlijk weer een bestelbus.

Marlies Spaan
Autoroels_Marlies_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Marlies Spaan
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Renault Scenic 2.0 Automaat uit 2005

Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop. Ook super fijn dat we s’avonds op afspraak terecht konden bij jou. We rijden de auto met super veel plezier en tevredenheid.

Familie Blanken
Autoroels_Blanken_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Familie Blanken
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Renault Megane 1.5 DCI uit 2012

Niet voor niets zijn jullie ondernemer van het jaar geworden, de auto rijd geweldig. Inmiddels al weer zo'n 4.500 km verder, de prijs kwaliteit verhouding is meer dan goed te noemen, afspraken en service zijn top, is ook waar wij als ondernemer van www.yelluxzonnepanelen.com voor staan.

Deveney van Henne
Autoroels_Deveney_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Deveney van Henne
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Renault Megane Estate 2013

Wij hebben bij jouw een Renault Megane Estate gekocht uit maart 2013. We waren onder de indruk van je nette showroom en het aanbod auto’s. Ze staan er allemaal keurig bij. Dit geldt zeker voor onze auto. We zijn er nog steeds erg blij mee. We vonden je klantvriendelijk en klantgericht.

Wouter Stoer
Autoroels_Wouter_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Wouter Stoer
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Peugeot Expert 1.6 HDI uit 2013

Na een paar avondjes internet een paar prachtige Peugeot Expert gevonden bij diversen wezen kijken. De manier waarop ik geholpen werd bij Autoroel's en de prachtige Bedrijfs bus die hij had staan gaven mij een goed gevoel.

W. Scheerhoorn
Autoroels_W-scheerhoorn_review.jpg
  • wht-logo.png
  • W. Scheerhoorn
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Opel Astra

Ik was op zoek naar een andere Opel Astra. Via internet kwam ik terecht bij Autoroel’s. Deze stond bovenaan mijn lijstje qua wensen dus op een zaterdag naar Heeswijk-Dinther gereden.

Twan Hendriks
Autoroels_Twan_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Twan Hendriks
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Citroen C4 1.6 uit 2009

Had mijn auto kapot gereden en die moest naar de sloop, dus op zoek naar een nieuwe auto. Ben toen terecht gekomen bij autobedrijf Autoroel’s. Leuke mensen en goed behandeld. De dingen die op de auto zaten (beschadigingen) hebben zij goed afgehandeld om mij een goed gevoel te geven.

Els
Autoroels_Els_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Els
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Seat Ibiza 1.2 TDI uit 2012

Omdat ik op zoek was naar een andere auto - en je me al eerder goed had geholpen in een zoektocht naar een auto- ben ik weer bij jou langsgegaan. In plaats van verkooppraatjes geef jij juist een goed en gedegen advies. Je denkt mee in de wensen van de klant.

Eline de Schouwer
Autoroels_Eline_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Eline de Schouwer
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Renault Megane 1.5 DCI Bose uit 2012

We rijden nu een maand in de Renault Megane die we bij jou gekocht hebben! De auto rijdt fijn en de paar puntjes die er nog opgelost moesten worden heb je prima en snel geregeld.

Marjolein & Camiel
Autoroels_Marjolein_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Marjolein & Camiel
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Peugeot 107 uit 2011

Ik was opzoek naar mijn eerste autootje. Zelf had ik een aantal eisen en wensen. Ik ging zelf zoeken maar zag door de bomen het bos niet meer. Mijn vader zei ga naar auto roels misschien kan hij jou helpen. Al bij het eerste contact snapte jullie wat ik wilde en gingen jullie voor mij opzoek!

Sanne
Autoroels_Sanne_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Sanne
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
VW Fox 1.2 uit 2009

Hele goede ervaring gehad bij Autoroel's. We werden meteen bij aankomst spontaan ontvangen door Roel, een leuke, vlotte, gewone man. Het feit dat hij 2 jaar geleden een prijs heeft gekregen voor beste jonge ondernemer verbaast ons niet.

Giovanni en Ciska Henssen
Autoroels_Giovanni_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Giovanni en Ciska Henssen
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Audi A4 1.8 TFSI S-Line uit 2013

Na een tijdje gezocht te hebben naar een goede Audi A4 met weinig kilometers, ben ik bij jullie bedrijf terecht gekomen. Na een vriendelijk ontvangst en een proefrit was ik al snel overtuigd van deze mooie Audi A4.

Dave
Autoroels_Dave_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Dave
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Renault Megane 1.5 DCI uit 2012

Roel heeft ons super goed geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe auto. Hij voelt goed aan waar je naar op zoek bent en weet hierdoor goed de juiste auto te adviseren!

Autoroels_Renault_Megane_2012_review.jpg
  • wht-logo.png
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Ford Ka 1.2 uit 2010

Afgelopen zaterdag een Ford Ka gekocht bij Autoroel's. Van te voren had ik even gebeld en ik was van harte welkom. Ondanks dat het druk was op de zaterdag werd er tijd voor mij gemaakt en kreeg ik duidelijke uitleg.

Lisa
Autoroels_Lisa_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Lisa
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Nissan Qashqai uit 2011

Wij willen jou super bedanken voor de fijne auto die je ons hebt geleverd. Inmiddels rijden we hier al enkele maanden mee, en kunnen alleen maar zeggen dat wij er heel blij mee zijn.

Autoroels_Nissan_Qashqai_review.jpg
  • wht-logo.png
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Audi A4 2.0 TDI uit 2011

Lekker onbezorgd op vakantie na een prima koop en een top service. Dank je Roel.

Wilko
Autoroels_Wilko_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Wilko
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Renault Megane 1.5 DCI uit 2012

Heel fijn geholpen bij het afscheid nemen en inruilen van mijn vertrouwde Fiatje 500 en op zoek te gaan naar een echte gezinsauto. Winnaar: Renault Megane. Hele fijne auto en ook het onderhoud wordt goed geregeld door AutoRoel’s.

Autoroels_Renault_megane_review.jpg
  • wht-logo.png
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Volvo XC60 2.5 uit 2012

Op zoek naar een nieuwe auto was een lastige opgave. Wanneer is de prijs kwaliteit verhouding optimaal? Via een kennis kwamen we in contact met Roel van Autoroel's en zo heb ik mijn nieuwe volvo XC60 gevonden.

Willeke van Oosterhout
Willeke_van_oosterhout_review_autoroels.jpg
  • wht-logo.png
  • Willeke van Oosterhout
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Renault Clio 1.5 DCi uit 2015

Vandaag een andere auto gekocht! Heel blij mee

Rijschool Anita
Rijsschool_anita_roels.jpg
  • wht-logo.png
  • Rijschool Anita
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Peugeot 2008 automaat uit 2016

Geweldige ervaring gehad. Ik wil de medewerkers bedanken voor de duidelijke en zorgvuldige service. Vriendelijk personeel en ben goed geholpen. Ben zeer tevreden.

Ortwin & Cynthia
Ortwin_Roels.jpg
  • wht-logo.png
  • Ortwin & Cynthia
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Suzuki Vitara Automaat uit 2015

Prima geholpen met een prachtige Suzuki Vitara. Ik ben er blij mee.......

Ria
ria_roels.jpg
  • wht-logo.png
  • Ria
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Mini Cooper uit 2007

Al een aantal weken scheur ik rond in toch echt wel mijn droomauto. Ook tevens mijn eerste auto. Vanaf het moment dat we bij Autoroel's binnen liepen voelde het goed en ik was dan ook op slag verliefd op mijn blauwe snelheidsduivel.

Anne
Anne_roels.jpg
  • wht-logo.png
  • Anne
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Peugeot 107 uit 2012

Ik ben zeer te spreken over hoe ik hier geholpen ben. In het eerste gesprek nam Roel uitgebreid de tijd om mij te adviseren over mijn eventuele aankoop.

Marit Schouten
Marit_roels.jpg
  • wht-logo.png
  • Marit Schouten
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Ford Fiesta 1.0 uit 2016

Mijn droomauto gevonden! Een rode Ford Fiesta! De beschrijving op internet klonk goed en daarom besloten om een kijkje te nemen in de garage van Roel. Bij binnenkomst had ik meteen een fijne indruk, wat een nette zaak!

Iris de Vries
Iris_roels.jpg
  • wht-logo.png
  • Iris de Vries
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
VW Up 1.0 uit 2017

Afgelopen week een geweldige Volkswagen up! gekocht bij Roel. Hij heeft meegedacht om hem te customisen zodat hij echt bij mij past. Hij ziet er daardoor echt top uit!

Dominique Janssen
Dominique_roels.jpg
  • wht-logo.png
  • Dominique Janssen
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Fiat 500 0.9 Turbo uit 2016

Bij deze laat ik u weten dat ik ontzettend tevreden ben met mijn Fiat 500. Het was net alsof de auto uit de showroom kwam, zo netjes verzorgd, schoon, en geen schrammetje aanwezig.

Barbara Maria
Barbara_roels.jpg
  • wht-logo.png
  • Barbara Maria
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Renault Trafic Dubbel Cabine uit 2015

Nogmaals bedankt voor de aankoop van onze mooie nieuwe bus. Judith en ik hebben zeer fijn met jou samengewerkt en ook hoe je onze jongens erbij betrokken hebt was super.

Hein & Judith van Geenen Gardening
Hein_roels.jpg
  • wht-logo.png
  • Hein & Judith van Geenen Gardening
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Peugeot 107 uit 2012

Wij zijn super blij met de auto, hij rijdt heerlijk! Echt heel leuk om hiermee voor de dag te komen bij klanten! Van een knalgele auto naar een super sjieke bedrijfs-auto helemaal in onze huisstijl.

Van den Berg Keukens
vandenberg_roels.jpg
  • wht-logo.png
  • Van den Berg Keukens
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
VW Golf R-Line uit 2013

De ervaring met de Golf is echt positief, heb de afgelopen dagen flink wat kilometers gemaakt en de auto rijdt echt super. Het is nog een beetje wennen maar tot nu toe alleen positieve dingen.

Laurens Oudenaarden
Laurens_roels.jpg
  • wht-logo.png
  • Laurens Oudenaarden
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
DS7 uit 2018

Al enige tijd waren wij op zoek naar een mooie auto. Anita en ik hebben samen een selectie gemaakt voor welk merk en type we zouden gaan.

Erik van den Berg
Erik_roels.jpg
  • wht-logo.png
  • Erik van den Berg
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Renault Twingo 0.9 uit 2017

Op AutoScout24 zag ik dat Autoroel's een Renault Twingo naar mijn smaak te koop had staan. Vrijwel meteen heb ik per mail contact opgenomen met de vraag of de auto nog beschikbaar was. Binnen een kwartier had ik een appje van Roel dat ik de volgende dag al mocht komen kijken!

Clim Eyck
Clim_roels.jpg
  • wht-logo.png
  • Clim Eyck
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Mini One 1.2 uit 2016

We waren op zoek naar een mini. Via internet kwamen we bij Autoroel’s. We zijn heel vriendelijk en goed geholpen. Heel transparant en duidelijk. We konden onze auto goed inruilen en de nieuwe Mini al na 3 dagen ophalen. Top!

mini_one_roels.jpg
  • wht-logo.png
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
VW Golf variant 1.4 uit 2014

Wij waren opzoek naar een grotere auto en via internet bij Autoroel's terecht gekomen. Aangekomen werden wij vriendelijk welkom geheten door Roel, prachtige zaak eerlijk advies en heerlijke koffie :).

Jeroen Esmee & Tygo
Testemonial_15.jpg
  • wht-logo.png
  • Jeroen Esmee & Tygo
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Opel Zafira 1.6 uit 2015

Wij zijn ongelofelijk tevreden over hoe je een en ander hebt aangepakt en opgepakt voor ons. Ondanks de al bejaarde auto die we hadden, werd ik toch onverwachts geconfronteerd met haar overlijden. Als ik nog een jaartje had kunnen rijden was ik relaxter de aankoop van een nieuwe aangegaan.

Chantal van One of Us
Chantal_roels.jpg
  • wht-logo.png
  • Chantal van One of Us
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Ford Fiesta 1.6 TDCI uit 2012

In verband met een nieuwe baan zocht ik een auto. Via internet kwam ik terecht bij Autoroel's. Ik kan alleen maar positief zijn over hem en zijn bedrijf. Eerlijke, duidelijke en persoonlijke communicatie, daar houd ik van en dat krijg je bij hem.

Laura
Laura_roels.jpg
  • wht-logo.png
  • Laura
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Renault Clio 1.2 uit 2015

Een paar maanden terug zag ik een leuke Renault Clio op de website voorbij komen. Ik heb meteen de telefoon gepakt om een afspraak te maken om de auto te bezichtigen.

Johanna van Tilburg
Johanna_roels.jpg
  • wht-logo.png
  • Johanna van Tilburg
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Renault Scenic 1.5 DCI uit 2013

Ik zocht een andere auto i.v.m. o.a. weer hoge instap, eerste keer een automaat, en een diesel moest het worden. Via internet bij roel terecht gekomen ik zal ervaring boordelen in 4 sterren hieronder uitleg van onze ervaringen. -helder en eerlijk in zijn communicatie om op afstand inruilauto te beoordelen.

Eric en Sylvia
Eric_roels.jpg
  • wht-logo.png
  • Eric en Sylvia
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Seat Leon 1.6 uit 2007

Heb een zeer fijn ervaring gehad bij Autoroel's. Werd ten eerste heel vriendelijk ontvangen met een bakje koffie en geholpen met de auto. De auto moest nog gekeurd worden en heeft dit voor mij nog snel laten doen, zodat ik de auto 2 dagen later al kon afhalen.

Jordy
Jordy_roels.jpg
  • wht-logo.png
  • Jordy
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Audi A3 Limousine

Het maken van een proefrit maken was uiteraard geen probleem en dit zonder dat er meteen een prijsafspraak gemaakt moest worden, wat schijnbaar tegenwoordig gangbaar is. Geen verkooppraatjes, maar een eerlijk en duidelijk verhaal en een goede inruilprijs voor mijn andere auto gekregen.

G. van Offenbeek
testimonial_image_1555073808.jpg
  • wht-logo.png
  • G. van Offenbeek
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Kia Picanto

Dankjewel voor de goede service die je ons gegeven hebt bij het vinden van een nieuwe auto. Je was erg open en kon veel vertellen over mijn nieuwe Kia Picanto. Tijdens het bekijken van de auto gaf je ons de ruimte om zelf een mening over de auto te vormen.

Inge
testimonial_image_1555073615.jpg
  • wht-logo.png
  • Inge
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Opel Vivaro 2.0 CDTi uit 2011

Voor onze onderneming zochten wij een eerste bestelbus. Bij Autoroel’s kregen we direct een goed gevoel. Dat begon bij de verzorgde website en werd bevestigd bij het eerste bezoek. Duidelijke en vriendelijke communicatie en men houdt zich aan de gemaakte afspraken. De bestelbus was al eerder klaar dan besproken dus dat was een fijne meevaller.

Bert van Nieuwenhuizen
testimonial_image_1555073401.jpg
  • wht-logo.png
  • Bert van Nieuwenhuizen
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Peugeot 308 1.6 HDI uit 2014

Ik zocht een Peugeot 308 SW Blue Lease Executive uit 2014. En ik wilde graag bij Roel een auto kopen vanwege de goede geluiden die ik over hem had gehoord. Ik vond de Peugeot, maar niet bij Roel. Geen probleem: Roel regelde met de andere dealer dat ik de auto bij hem kon kopen.

Huub en Inge Sperber
Autoroels_Huub_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Huub en Inge Sperber
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Opel Movano 2.3 CDTI uit 2005

Met weinig verstand van auto’s en een tijdsdruk omdat ik voor mijn werk weer richting het buitenland moest, kwam ik na een paar tegenvallende bezichtigingen en heel wat uren speuren op internet deze Opel Movano tegen op. Voor de volgende dag mn wekker gezet zodat ik kon bellen zodra ze open gingen. Omdat ik de eerste was die belde, zou Roel de bus voor me reserveren totdat ik er was (gezien ik nog 2,5 moest rijden).

Nette Klement
Autoroels_Nette_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Nette Klement
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Renault Megane 1.5 DCI uit 2012

Beter laat dan nooit maar hierbij alsnog mijn referentie. Vanaf ’t moment dat ik bij Roel binnen kwam was er ’t gevoel dat je serieus werd genomen en op alle vragen een eerlijk en oprecht antwoord kreeg. Hierdoor was het snel duidelijk dat dit het juiste adres was om een nieuwe occasion te kopen en zo gezegd zo gedaan, na even onderhandelen met een goed gevoel mijn auto ingeruild en een Renault Megane gekocht.

Marty Wijnen
testimonial_image_1555073050.jpg
  • wht-logo.png
  • Marty Wijnen
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Volvo V60 1.6 kenetic uit 2012

Na een zoekslag op internet heb ik mijn oog laten vallen op een V60 die bij Autoroels te koop stond. Op internet was de informatie zeer volledig en die bleek ter plekke ook verifieerbaar. Dat wekte vertrouwen. Voor mijn oude Capriva heb ik een redelijke prijs gekregen en de deal verliep lekker zakelijk en zonder rare verkoop praatjes.

Haico
Autoroels_Haico_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Haico
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Opel Vivaro 2.0 CDTI uit 2012

Ik heb altijd slechte ervaringen gehad met garages en autohandelaren. Maar vanaf het eerste gesprek met Roel voelde het al goed. Alle twijfels die ik had waren al gauw verdwenen. Geen rare verkooppraatjes maar eerlijk en goed advies. En daarnaast echt een super service!

Levo Installatietechniek uit Vlijmen
Testemonial_1.jpg
  • wht-logo.png
  • Levo Installatietechniek uit Vlijmen
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Vw Passat 2.0 Automaat

Vorige week kwam de Sint in Dinther aan en zag hij daar een hele mooie passat staan. Het eerste waar hij meteen aan dacht waar heeft hij toch die mooie Astra heen gebracht.

Dirk Dekkers & Yvette Dekkers
testimonial_image_1555072716.jpg
  • wht-logo.png
  • Dirk Dekkers & Yvette Dekkers
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Opel Astra GTC uit 2005

Een mooie Opel Astra GTC opgehaald na ruil op mijn vorige auto. De ontvangst was erg prettig door de vriendelijke verkoper. Na overleg is de auto afgeleverd met nieuwe apk en alle vloeistoffen bijgevuld. In de toekomst ga ik zeker nog eens langs bij Autoroel’s om te kijken of ze iets leuks hebben staan.

Bart uit Eindhoven
testimonial_image_1555071895.jpg
  • wht-logo.png
  • Bart uit Eindhoven
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Opel Vivaro 2.0 CDTI uit 2012

Het autobedrijf biedt professionele service, snelle financiering afhandeling, volledig service m.b.t. onderhoud en apk en een zeer positieve sfeer. Tevens heeft Autoroel’s het ontwerp en bestickering gerealiseerd.

Andrzej van Elektra Romaniuk
testimonial_image_1555071796.jpg
  • wht-logo.png
  • Andrzej van Elektra Romaniuk
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Volvo V70 2.4 uit 2002

Onlangs heb ik een Volvo V70 gekocht uit 2002 in zeer goede staat. Buiten het feit dat Roel goede selecties heeft gemaakt van Auto’s die hij wil verkopen is de manier waarop de verkoop tot stand komt niet alleen zorgvuldig en transparant maar ook blijkt dat Roel een ondernemer is die zorg heeft voor zijn klanten, een ondernemer met het hart op de juiste plek.

Niels Thomassen
testimonial_image_1555071673.jpg
  • wht-logo.png
  • Niels Thomassen
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
VW Golf 1.6 TDI uit 2013

Wij willen jou bedanken voor de goede en vriendelijke service! Je luistert naar de klant en geeft je mening erover ik ben hartstikke blij met mijn nieuwe auto en vooral de STRIK die je speciaal hebt aangeschaft voor mijn verjaardag!!

Adina en Shahyr
testimonial_image_1555071531.jpg
  • wht-logo.png
  • Adina en Shahyr
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Nissan Qashqai 2.0 uit 2009

Ik had oog op een auto die ik bij een voor mij onbekende garage had zien staan. Toen ik bij Roel kwam vertelde hij mij dat hij alles kon regelen en die auto naar hem kon halen en voor de keuring en alles kon zorgen. Voor mij een ideale oplossing omdat ik er dan zelf geen werk mee heb en zeker weet dat de auto goed is.

Peter van Dooren uit Schijndel
Autoroels_Peter_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Peter van Dooren uit Schijndel
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
VW Transporter 2.0 TDI uit 2011

Inmiddels heb ik 25.000km gereden met de Transporter 3-VSB-80. Ik rij er dagelijks mee, in september naar Z Frankrijk geweest en alles probleemloos. Pas de hele grote beurt incl distr gedaan. Kortom, een heerlijke auto!

Addy Boers
testimonial_image_1555071300.jpg
  • wht-logo.png
  • Addy Boers
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
VW Up uit 2015

Ik wil je nog bedanken dat je zo snel voor mij een auto hebt gevonden. Ik had niet lang de tijd en wist precies wat ik voor auto wilde hebben. Het is fijn om bij jou een auto te kopen, omdat je overal eerlijk over bent. Bedankt nog van de snelle reparatie van het tankdopje. Mijn Upje rijd geweldig (:

Lieke uit Heeswijk Dinther
testimonial_image_1555071195.jpg
  • wht-logo.png
  • Lieke uit Heeswijk Dinther
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Citroen C4 Grande Picasso

Ik heb in september 2018 een mooie citroen C4 Grande Picasso gekocht. Zeer goede service, eerlijk en direct zaken doen. Bij Autoroel’s is het prettig zaken doen. Roel weet waar hij het over heeft, staat je telefonisch erg prettig en behulpzaam te woord en als je langskomt voor een proefrit krijg je werkelijk alle documentatie (onderhoudshistorie e.d.) al vooraf overhandigd.

Sagé Maenen
testimonial_image_1555071061.jpg
  • wht-logo.png
  • Sagé Maenen
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Toyota Aygo

Bij aankomst werden we erg gastvrij ontvangen. Je was heel open en legde alles goed uit. De auto zag er keurig uit en ook naar verwachting gezien de foto’s. Er werd goed met ons meegedacht en je hielp op alle fronten waar nodig!

Deborah Verdoold
Autoroels_Deborah_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Deborah Verdoold
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Suzuki Alto 1.0 uit 2012

Wat een feestje was het om in mijn nieuwe auto weg te kunnen rijden. Vrijdag voor het eerst contact en na het weekend kon ik mijn nieuwe oude auto al gaan halen. De eerste kilometers zijn al gemaakt en goed bevallen!

Tanja
testimonial_image_1555070794.jpg
  • wht-logo.png
  • Tanja
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Audi Q5 uit 2014

Langs deze weg wil ik je nog bedanken voor de soepele en flexibele aankoop van mijn nieuwe auto. Het was fijn om te ervaren de laagdrempeligheid, maar toch deskundig jullie als team opereren.

Martin van Manen
Testemonial_5.jpg
  • wht-logo.png
  • Martin van Manen
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Mercedes Vito

Ik wil je bedanken voor de begeleiding en zoektocht naar een nieuwe bus voor mij. Mijn oude Viano had ik de laatste jaren al bij jou in onderhoud en daarom een goede vertrouwensband met je opgebouwd. Ik heb 10 jaar gereden in mijn mooie Mercedes Viano en samen voor gezorgd, met goed onderhoud dat hij zo lang mogelijk mij naar mooie projecten kon brengen. Hier kwam dit weekend een abrupt einde aan. En nu.

Wendy Schoenaker
testimonial_image_1555070416.jpg
  • wht-logo.png
  • Wendy Schoenaker
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Peugeot 208

Een overzichtelijke website, een nette showroom en prettige communicatie. Voor mij de doorslag om bij jou te gaan kijken. Je bent klantgericht en helder in je communicatie wat mij een vertrouwd gevoel gaf. Tot op heden ben ik zeer tevreden met mijn Peugeot 208!

Marieke den Hollander
Testemonial_7.jpg
  • wht-logo.png
  • Marieke den Hollander
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Peugeot 308 SW GT

Ik was op zoek naar een andere auto en kwam al snel op jouw website terecht. omdat je dicht in de buurt zit met je zaak. En daar stond die. die mooie Peugeot 308 SW GT. Via mail nam ik contact op met jou en snel belde je mij terug.

Caroline Pijnenburg uit Heeswijk Dinther
Testemonial_6.jpg
  • wht-logo.png
  • Caroline Pijnenburg uit Heeswijk Dinther
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Opel Corsa

Je helpt me al een aantal jaren bij het vinden van ‘goedkope’ autootjes en het onderhouden hiervan. Dankzij een nieuwe baan werd het nu tijd voor een ‘echte’ auto. Ik twijfelde dan ook geen moment om jou te betrekken in mijn zoektocht. Binnen een aantal dagen had je een mooie auto gevonden welke voldeed aan mijn eisen.

Ellen
Autoroels_Ellen_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Ellen
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Renault Megane

Ik zocht een andere auto en ben via internet bij jou zaak Auto Roels gekomen. De site ziet er erg verzorgt en mooi uit. Vervolgens naar je toe gekomen en je bedrijf ziet er zeer mooi en verzorgt uit met vele jonge occasions.

Bernd
testimonial_image_1555076825.jpg
  • wht-logo.png
  • Bernd
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Citroen C3

Heb 2 weken en citroen c3 gekocht had nog nooit van autobedrijf Autoroel’s gehoord. De eerste indruk was meteen vertrouwd, goed advies eerlijkheid en zeer klant vriendelijk.

Fam. Bloks
Autoroels_Bloks_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Fam. Bloks
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Peugeot 107

Een paar weken geleden heb ik een auto bij jou gekocht waar ik zeker geen spijt van heb. Toen ik de garage binnen liep kreeg ik er al een fijn gevoel bij. Verder ben je zelf ook open en eerlijk over je auto’s die verkoopt en over hoe je te werk gaat.

Dylan
testimonial_image_1555076158.jpg
  • wht-logo.png
  • Dylan
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Citroen C1 uit 2006

Super bedankt voor de fijne afhandeling van de koop van mijn ‘nieuwe’ auto, de citroen c1 uit 2006! Ik was al een tijdje op zoek naar een auto en vond deze bij jullie op de website. Na telefonisch contact met Roel werd mij duidelijk dat jullie verstand hebben van auto’s en eerlijk en transparant communiceren. Dit vind ik zelf erg belangrijk en fijn!

Margo van Breugel
testimonial_image_1555075926.jpg
  • wht-logo.png
  • Margo van Breugel
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Citroen C1 uit 2011

Je hebt me erg goed geholpen door open, eerlijke en duidelijke uitleg te geven over alle aspecten rond de aankoop. Ik ben dan ook met een prettig gevoel bij je weg gereden vandaag, omdat ik weet dat jullie de auto van A tot Z gecheckt hebben.

Simone uit Heesch
testimonial_image_1555075722.jpg
  • wht-logo.png
  • Simone uit Heesch
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Volvo V40

Je hebt een prachtige Volvo V40 voor me gevonden. Het is en meer dan uitstekende auto, die er prachtig uitziet, en in in alle opzichten in prima staat is. Ik geniet er dagelijks van! Bedankt!

Ronald van der Endt
Autoroels_Ronald_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Ronald van der Endt
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Seat Ibiza ST

Vorige week hebben we de 2e auto bij jou gekocht. Een kleine 2 jaar geleden zijn we bij jou geweest voor een kleine auto, zelf dachten we aan een Kia Picanto. Mede door jou advies is het een Fiat Panda geworden die er puntgaaf uit zag en met weinig kilometers. Inmiddels hebben we daar nu ongeveer 15000 km mee gereden en zijn nog steeds erg tevreden over de aankoop.

Mari en Rita van den Heuvel
testimonial_image_1555075257.jpg
  • wht-logo.png
  • Mari en Rita van den Heuvel
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Opel Vivaro

Na het eerste telefonisch contact klonk het al meteen goed. En had ik al gauw in de gaten dat ik te maken had met iemand die verstand van zaken heeft. Het voelde vertrouwd en niet opdringerig! Hierna gelijk een afspraak gemaakt om langs te komen in de nette showroom. Eenmaal daar werden we vriendelijk ontvangen door Roel en stond de Opel Vivaro er precies bij zoals me door de telefoon was verteld. In perfecte staat!

Ricardo Verheul
testimonial_image_1555075020.jpg
  • wht-logo.png
  • Ricardo Verheul
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Audi A4

Na enig speurwerk op het internet kwamen we zelf uit op de auto van onze voorkeur. Deze stond helaas niet bij Autoroel’s. Gezien eerdere goede ervaringen van ons zelf en in onze omgeving met auto Roel’s wilden wij graag onze nieuwe auto bij Autoroel’s aanschaffen.

Koen en Steffi uit Heeswijk Dinther
Autoroels_Koen_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Koen en Steffi uit Heeswijk Dinther
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Peugeot 107

Wij waren opzoek naar een 2e auto. Na een aantal bezoekjes te hebben gebracht aan wat garages waar we totaal geen goed gevoel bij hadden en het niet helemaal vertrouwde hebben we besloten om bij Autoroel’s te kijken. Dit omdat we daar 2 jaar geleden onze Fiat Punto hebben gekocht. We zijn toen erg netjes geholpen.

Erik & Lisanne
testimonial_image_1555074507.jpg
  • wht-logo.png
  • Erik & Lisanne
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Kia Rio

Bedankt voor de duidelijke en eerlijk uitleg bij het kopen van de KIA RIO. Roel geeft een duidelijk uitleg en heeft ook een eigen mening als een auto wel of niet bij je past.

Dustin Merkx
testimonial_image_1555074103.jpg
  • wht-logo.png
  • Dustin Merkx
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
VW Tiguan 2.0 uit 2015 (Column schrijver)

Of ik iets wilde schrijven. Dat zou hij leuk vinden. Gewoon mijn ervaring. “Dat is prima” zei ik “Maar ik doe het wel op mijn manier”. Als voormalig  schrijver van een wekelijkse column (de spreuk van de week) liet ik Roel een  van mijn columns lezen. Hij bevestigde mijn schrijversvrijheid. Dus hierbij Michiel’s leesvoer voor Autoroel’s.

Michiel Maassen
testimonial_image_1589197300.jpg
  • wht-logo.png
  • Michiel Maassen
  • band-logo.png

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij staan zes dagen per week voor u klaar. U bent van harte welkom in onze showroom. Om u uitgebreid van dienst te kunnen zijn raden wij u aan van tevoren even te bellen.