Klanten vertellen

star.png star.png star.png star.png star.png
Renault Clio 1.2 uit 2015
Een paar maanden terug zag ik een leuke Renault Clio op de website voorbij komen. Ik heb meteen de telefoon gepakt om een afspraak te maken om de auto te bezichtigen.
  • - Johanna van Tilburg
  • testimonial_image_1558616450.jpg
wht_str.png wht_str.png wht_str.png wht_str.png wht_str.png
Ford Fiesta 1.6 TDCI uit 2012
In verband met een nieuwe baan zocht ik een auto. Via internet kwam ik terecht bij Autoroel's. Ik kan alleen maar positief zijn over hem en zijn bedrijf. Eerlijke, duidelijke en persoonlijke communicatie, daar houd ik van en dat krijg je bij hem.
  • - Laura
  • testimonial_image_1558616793.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Opel Zafira 1.6 uit 2015
Wij zijn ongelofelijk tevreden over hoe je een en ander hebt aangepakt en opgepakt voor ons. Ondanks de al bejaarde auto die we hadden, werd ik toch onverwachts geconfronteerd met haar overlijden. Als ik nog een jaartje had kunnen rijden was ik relaxter de aankoop van een nieuwe aangegaan.
  • - Chantal van One of Us
  • testimonial_image_1558616988.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Seat Leon 1.6 uit 2007
Heb een zeer fijn ervaring gehad bij Autoroel's. Werd ten eerste heel vriendelijk ontvangen met een bakje koffie en geholpen met de auto. De auto moest nog gekeurd worden en heeft dit voor mij nog snel laten doen, zodat ik de auto 2 dagen later al kon afhalen.
  • - Jordy
  • testimonial_image_1557485713.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Renault Scenic 1.5 DCI uit 2013
Ik zocht een andere auto i.v.m. o.a. weer hoge instap, eerste keer een automaat, en een diesel moest het worden. Via internet bij roel terecht gekomen ik zal ervaring boordelen in 4 sterren hieronder uitleg van onze ervaringen. -helder en eerlijk in zijn communicatie om op afstand inruilauto te beoordelen.
  • - Eric en Sylvia
  • testimonial_image_1557943816.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
VW Golf variant 1.4 uit 2014
Wij waren opzoek naar een grotere auto en via internet bij Autoroel's terecht gekomen. Aangekomen werden wij vriendelijk welkom geheten door Roel, prachtige zaak eerlijk advies en heerlijke koffie :).
  • - Jeroen Esmee & Tygo
  • testimonial_image_1559920245.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Je helpt me al een aantal jaren bij het vinden van ‘goedkope’ autootjes en het onderhouden hiervan. Dankzij een nieuwe baan werd het nu tijd voor een ‘echte’ auto. Ik twijfelde dan ook geen moment om jou te betrekken in mijn zoektocht. Binnen een aantal dagen had je een mooie auto gevonden welke voldeed aan mijn eisen.
  • - Ellen
  • testimonial_image_1555077056.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Ik zocht een andere auto en ben via internet bij jou zaak Auto Roels gekomen. De site ziet er erg verzorgt en mooi uit. Vervolgens naar je toe gekomen en je bedrijf ziet er zeer mooi en verzorgt uit met vele jonge occasions.
  • - Bernd
  • testimonial_image_1555076825.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Heb 2 weken en citroen c3 gekocht had nog nooit van autobedrijf Autoroel’s gehoord. De eerste indruk was meteen vertrouwd, goed advies eerlijkheid en zeer klant vriendelijk.
  • - Fam. Bloks
  • testimonial_image_1555076609.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Een paar weken geleden heb ik een auto bij jou gekocht waar ik zeker geen spijt van heb. Toen ik de garage binnen liep kreeg ik er al een fijn gevoel bij. Verder ben je zelf ook open en eerlijk over je auto’s die verkoopt en over hoe je te werk gaat.
  • - Dylan
  • testimonial_image_1555076158.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Super bedankt voor de fijne afhandeling van de koop van mijn ‘nieuwe’ auto, de citroen c1 uit 2006! Ik was al een tijdje op zoek naar een auto en vond deze bij jullie op de website. Na telefonisch contact met Roel werd mij duidelijk dat jullie verstand hebben van auto’s en eerlijk en transparant communiceren. Dit vind ik zelf erg belangrijk en fijn!
  • - Margo van Breugel
  • testimonial_image_1555075926.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Je hebt me erg goed geholpen door open, eerlijke en duidelijke uitleg te geven over alle aspecten rond de aankoop. Ik ben dan ook met een prettig gevoel bij je weg gereden vandaag, omdat ik weet dat jullie de auto van A tot Z gecheckt hebben.
  • - Simone uit Heesch
  • testimonial_image_1555075722.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Je hebt een prachtige Volvo V40 voor me gevonden. Het is en meer dan uitstekende auto, die er prachtig uitziet, en in in alle opzichten in prima staat is. Ik geniet er dagelijks van! Bedankt!
  • - Ronald van der Endt
  • testimonial_image_1555075471.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Vorige week hebben we de 2e auto bij jou gekocht. Een kleine 2 jaar geleden zijn we bij jou geweest voor een kleine auto, zelf dachten we aan een Kia Picanto. Mede door jou advies is het een Fiat Panda geworden die er puntgaaf uit zag en met weinig kilometers. Inmiddels hebben we daar nu ongeveer 15000 km mee gereden en zijn nog steeds erg tevreden over de aankoop.
  • - Mari en Rita van den Heuvel
  • testimonial_image_1555075257.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Na het eerste telefonisch contact klonk het al meteen goed. En had ik al gauw in de gaten dat ik te maken had met iemand die verstand van zaken heeft. Het voelde vertrouwd en niet opdringerig! Hierna gelijk een afspraak gemaakt om langs te komen in de nette showroom. Eenmaal daar werden we vriendelijk ontvangen door Roel en stond de Opel Vivaro er precies bij zoals me door de telefoon was verteld. In perfecte staat!
  • - Ricardo Verheul
  • testimonial_image_1555075020.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Na enig speurwerk op het internet kwamen we zelf uit op de auto van onze voorkeur. Deze stond helaas niet bij Autoroel’s. Gezien eerdere goede ervaringen van ons zelf en in onze omgeving met auto Roel’s wilden wij graag onze nieuwe auto bij Autoroel’s aanschaffen.
  • - Koen en Steffi uit Heeswijk Dinther
  • testimonial_image_1555074753.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Wij waren opzoek naar een 2e auto. Na een aantal bezoekjes te hebben gebracht aan wat garages waar we totaal geen goed gevoel bij hadden en het niet helemaal vertrouwde hebben we besloten om bij Autoroel’s te kijken. Dit omdat we daar 2 jaar geleden onze Fiat Punto hebben gekocht. We zijn toen erg netjes geholpen.
  • - Erik & Lisanne
  • testimonial_image_1555074507.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Bedankt voor de duidelijke en eerlijk uitleg bij het kopen van de KIA RIO. Roel geeft een duidelijk uitleg en heeft ook een eigen mening als een auto wel of niet bij je past.
  • - Dustin Merkx
  • testimonial_image_1555074103.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Het maken van een proefrit maken was uiteraard geen probleem en dit zonder dat er meteen een prijsafspraak gemaakt moest worden, wat schijnbaar tegenwoordig gangbaar is. Geen verkooppraatjes, maar een eerlijk en duidelijk verhaal en een goede inruilprijs voor mijn andere auto gekregen.
  • - G. van Offenbeek
  • testimonial_image_1555073808.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Dankjewel voor de goede service die je ons gegeven hebt bij het vinden van een nieuwe auto. Je was erg open en kon veel vertellen over mijn nieuwe Kia Picanto. Tijdens het bekijken van de auto gaf je ons de ruimte om zelf een mening over de auto te vormen.
  • - Inge
  • testimonial_image_1555073615.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Opel Vivaro 2.0 CDTi uit 2011
Voor onze onderneming zochten wij een eerste bestelbus. Bij Autoroel’s kregen we direct een goed gevoel. Dat begon bij de verzorgde website en werd bevestigd bij het eerste bezoek. Duidelijke en vriendelijke communicatie en men houdt zich aan de gemaakte afspraken. De bestelbus was al eerder klaar dan besproken dus dat was een fijne meevaller.
  • - Bert van Nieuwenhuizen
  • testimonial_image_1555073401.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Peugeot 308 1.6 HDI uit 2014
Ik zocht een Peugeot 308 SW Blue Lease Executive uit 2014. En ik wilde graag bij Roel een auto kopen vanwege de goede geluiden die ik over hem had gehoord. Ik vond de Peugeot, maar niet bij Roel. Geen probleem: Roel regelde met de andere dealer dat ik de auto bij hem kon kopen.
  • - Huub en Inge Sperber
  • testimonial_image_1555073306.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Opel Movano 2.3 CDTI uit 2005
Met weinig verstand van auto’s en een tijdsdruk omdat ik voor mijn werk weer richting het buitenland moest, kwam ik na een paar tegenvallende bezichtigingen en heel wat uren speuren op internet deze Opel Movano tegen op. Voor de volgende dag mn wekker gezet zodat ik kon bellen zodra ze open gingen. Omdat ik de eerste was die belde, zou Roel de bus voor me reserveren totdat ik er was (gezien ik nog 2,5 moest rijden).
  • - Nette Klement
  • testimonial_image_1555073166.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Renault Megane 1.5 DCI uit 2012
Beter laat dan nooit maar hierbij alsnog mijn referentie. Vanaf ’t moment dat ik bij Roel binnen kwam was er ’t gevoel dat je serieus werd genomen en op alle vragen een eerlijk en oprecht antwoord kreeg. Hierdoor was het snel duidelijk dat dit het juiste adres was om een nieuwe occasion te kopen en zo gezegd zo gedaan, na even onderhandelen met een goed gevoel mijn auto ingeruild en een Renault Megane gekocht.
  • - Marty Wijnen
  • testimonial_image_1555073050.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Volvo V60 1.6 kenetic uit 2012
Na een zoekslag op internet heb ik mijn oog laten vallen op een V60 die bij Autoroels te koop stond. Op internet was de informatie zeer volledig en die bleek ter plekke ook verifieerbaar. Dat wekte vertrouwen. Voor mijn oude Capriva heb ik een redelijke prijs gekregen en de deal verliep lekker zakelijk en zonder rare verkoop praatjes.
  • - Haico
  • testimonial_image_1555072945.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Opel Vivaro 2.0 CDTI uit 2012
Ik heb altijd slechte ervaringen gehad met garages en autohandelaren. Maar vanaf het eerste gesprek met Roel voelde het al goed. Alle twijfels die ik had waren al gauw verdwenen. Geen rare verkooppraatjes maar eerlijk en goed advies. En daarnaast echt een super service!
  • - Levo Installatietechniek uit Vlijmen
  • testimonial_image_1555072819.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Vw Passat 2.0 Automaat
Vorige week kwam de Sint in Dinther aan en zag hij daar een hele mooie passat staan. Het eerste waar hij meteen aan dacht waar heeft hij toch die mooie Astra heen gebracht.
  • - Dirk Dekkers & Yvette Dekkers
  • testimonial_image_1555072716.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Opel Astra GTC uit 2005
Een mooie Opel Astra GTC opgehaald na ruil op mijn vorige auto. De ontvangst was erg prettig door de vriendelijke verkoper. Na overleg is de auto afgeleverd met nieuwe apk en alle vloeistoffen bijgevuld. In de toekomst ga ik zeker nog eens langs bij Autoroel’s om te kijken of ze iets leuks hebben staan.
  • - Bart uit Eindhoven
  • testimonial_image_1555071895.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Opel Vivaro 2.0 CDTI uit 2012
Het autobedrijf biedt professionele service, snelle financiering afhandeling, volledig service m.b.t. onderhoud en apk en een zeer positieve sfeer. Tevens heeft Autoroel’s het ontwerp en bestickering gerealiseerd.
  • - Andrzej van Elektra Romaniuk
  • testimonial_image_1555071796.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Volvo V70 2.4 uit 2002
Onlangs heb ik een Volvo V70 gekocht uit 2002 in zeer goede staat. Buiten het feit dat Roel goede selecties heeft gemaakt van Auto’s die hij wil verkopen is de manier waarop de verkoop tot stand komt niet alleen zorgvuldig en transparant maar ook blijkt dat Roel een ondernemer is die zorg heeft voor zijn klanten, een ondernemer met het hart op de juiste plek.
  • - Niels Thomassen
  • testimonial_image_1555071673.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
VW Golf 1.6 TDI uit 2013
Wij willen jou bedanken voor de goede en vriendelijke service! Je luistert naar de klant en geeft je mening erover ik ben hartstikke blij met mijn nieuwe auto en vooral de STRIK die je speciaal hebt aangeschaft voor mijn verjaardag!!
  • - Adina en Shahyr
  • testimonial_image_1555071531.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Nissan Qashqai 2.0 uit 2009
Ik had oog op een auto die ik bij een voor mij onbekende garage had zien staan. Toen ik bij Roel kwam vertelde hij mij dat hij alles kon regelen en die auto naar hem kon halen en voor de keuring en alles kon zorgen. Voor mij een ideale oplossing omdat ik er dan zelf geen werk mee heb en zeker weet dat de auto goed is.
  • - Peter van Dooren uit Schijndel
  • testimonial_image_1555071414.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
VW Transporter 2.0 TDI uit 2011
Inmiddels heb ik 25.000km gereden met de Transporter 3-VSB-80. Ik rij er dagelijks mee, in september naar Z Frankrijk geweest en alles probleemloos. Pas de hele grote beurt incl distr gedaan. Kortom, een heerlijke auto!
  • - Addy Boers
  • testimonial_image_1555071300.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
VW Up uit 2015
Ik wil je nog bedanken dat je zo snel voor mij een auto hebt gevonden. Ik had niet lang de tijd en wist precies wat ik voor auto wilde hebben. Het is fijn om bij jou een auto te kopen, omdat je overal eerlijk over bent. Bedankt nog van de snelle reparatie van het tankdopje. Mijn Upje rijd geweldig (:
  • - Lieke uit Heeswijk Dinther
  • testimonial_image_1555071195.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Ik heb in september 2018 een mooie citroen C4 Grande Picasso gekocht. Zeer goede service, eerlijk en direct zaken doen. Bij Autoroel’s is het prettig zaken doen. Roel weet waar hij het over heeft, staat je telefonisch erg prettig en behulpzaam te woord en als je langskomt voor een proefrit krijg je werkelijk alle documentatie (onderhoudshistorie e.d.) al vooraf overhandigd.
  • - Sagé Maenen
  • testimonial_image_1555071061.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Bij aankomst werden we erg gastvrij ontvangen. Je was heel open en legde alles goed uit. De auto zag er keurig uit en ook naar verwachting gezien de foto’s. Er werd goed met ons meegedacht en je hielp op alle fronten waar nodig!
  • - Deborah Verdoold
  • testimonial_image_1555070938.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Wat een feestje was het om in mijn nieuwe auto weg te kunnen rijden. Vrijdag voor het eerst contact en na het weekend kon ik mijn nieuwe oude auto al gaan halen. De eerste kilometers zijn al gemaakt en goed bevallen!
  • - Tanja
  • testimonial_image_1555070794.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Langs deze weg wil ik je nog bedanken voor de soepele en flexibele aankoop van mijn nieuwe auto. Het was fijn om te ervaren de laagdrempeligheid, maar toch deskundig jullie als team opereren.
  • - Martin van Manen
  • testimonial_image_1555070668.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Mercedes Vito
Ik wil je bedanken voor de begeleiding en zoektocht naar een nieuwe bus voor mij. Mijn oude Viano had ik de laatste jaren al bij jou in onderhoud en daarom een goede vertrouwensband met je opgebouwd. Ik heb 10 jaar gereden in mijn mooie Mercedes Viano en samen voor gezorgd, met goed onderhoud dat hij zo lang mogelijk mij naar mooie projecten kon brengen. Hier kwam dit weekend een abrupt einde aan. En nu.
  • - Wendy Schoenaker
  • testimonial_image_1555070416.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Een overzichtelijke website, een nette showroom en prettige communicatie. Voor mij de doorslag om bij jou te gaan kijken. Je bent klantgericht en helder in je communicatie wat mij een vertrouwd gevoel gaf. Tot op heden ben ik zeer tevreden met mijn Peugeot 208!
  • - Marieke den Hollander
  • testimonial_image_1555070339.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
Ik was op zoek naar een andere auto en kwam al snel op jouw website terecht. omdat je dicht in de buurt zit met je zaak. En daar stond die. die mooie Peugeot 308 SW GT. Via mail nam ik contact op met jou en snel belde je mij terug.
  • - Caroline Pijnenburg uit Heeswijk Dinther
  • testimonial_image_1555070184.jpg
star.png star.png star.png star.png star.png
VW Tiguan 2.0 uit 2015 (Column schrijver)
Of ik iets wilde schrijven. Dat zou hij leuk vinden. Gewoon mijn ervaring. “Dat is prima” zei ik “Maar ik doe het wel op mijn manier”. Als voormalig  schrijver van een wekelijkse column (de spreuk van de week) liet ik Roel een  van mijn columns lezen. Hij bevestigde mijn schrijversvrijheid. Dus hierbij Michiel’s leesvoer voor Autoroel’s.
  • - Michiel Maassen
  • testimonial_image_1555069830.jpg

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij staan zes dagen per week voor u klaar. U bent van harte welkom in onze showroom. Om u uitgebreid van dienst te kunnen zijn raden wij u aan van tevoren even te bellen.