Autobedrijf Heeswijk-Dinther - Autoroels.nl

Klanten vertellen

De voordelen van Autoroel's
star.png star.png star.png star.png star.png
Ford Fiesta 1.2 uit 2016

Een mooie rode Ford Fiesta gekocht bij Autoroel's. Ik ben netjes geholpen! De auto zag er spik en span uit!
28-04-2020

Janneke Theunissen
testimonial_image_1589459353.jpg
  • wht-logo.png
  • Janneke Theunissen
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Opel Corsa 1.4 16V uit 2008

Super blij met deze Corsa! Hele goede service en erg vriendelijk bij autoroels. Wie weet tot over een paar jaar weer!
30-04-2020

Den Otter
Autoroels_Opel_corsa_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Den Otter
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Opel Vivaro 2.0 CDTi uit 2015

Na enig rond kijken op het net viel mijn oog op een bestelwagen bij Autoroel's. Afspraak was gauw gemaakt, bij binnenkomst een heerlijk bakkie koffie en helder en duidelijke uitleg over de auto.
20-04-2020

Verkalk Gevelrenovatie
Autoroels_Opel_vivaro_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Verkalk Gevelrenovatie
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Volvo v40 1.6 uit 2015

Afgelopen zaterdag een afspraak gemaakt bij Roel. De afspraak stond op zondag. We hadden interesse in de Volvo V40. Via de telefoon al wat uitleg gekregen over de auto.
28-04-2020

van Doren
Autoroels_Volvo_review.jpg
  • wht-logo.png
  • van Doren
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Ford C-Max Hybride uit 2015

Op zoek naar een auto en waar ga je dan naar toe? Wij zijn afgelopen woensdag door toeval bij Autoroel's terecht gekomen en dat bleek een schot in de roos.
28-04-2020

Reiner en Maud
Autoroels_Reiner_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Reiner en Maud
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Seat Ibiza 1.2 uit 2009

Ik heb bij deze fijne helpende en eerlijke auto dealer mijn tweede auto kunnen kopen. Ik werd verstandig en met goed advies geholpen. Goede ervaring!
17-03-2020

Van den Brand
Autoroels_Seat_Ibiza_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Van den Brand
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Peugeot 308 1.6HDI uit 2015

Een ruime maand geleden voor de derde keer een auto bij Autoroel's gekocht. Wij blijven hier terugkomen, voor de goede service en het uitstekende advies.

Tom van den Berg
Autoroels_Tom_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Tom van den Berg
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Fiat 500 uit 2015

Ik was al een tijdje opzoek naar een fiat 500 Cult. Deze is lastig te vinden! Naar een aantal weken kwam ik uit op we website van Autoroel's, meteen gebeld en een afspraak gemaakt.
01-02-2019

Isabella Provaas
Autoroels_Isabella_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Isabella Provaas
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Opel Vivaro 2.0 CDTI uit 2014

Een tijdje geleden heb ik de knoop doorgehakt om voor mezelf te beginnen als timmerman. Dan ga je plannen maken en alles op een rijtje zetten wat je daar allemaal voor nodig hebt.
01-02-2019

Johnny van Eerd
Autoroels_Johnny_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Johnny van Eerd
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Toyota Yaris 1.3 uit 2012

We zijn vanmiddag veilig thuis gekomen in de mooie en fijne Toyota Yaris. Als je voor het eerst bij Autoroel's binnen stapt, voel je je gauw op je gemak! Roel geeft deskundig advies, is eerlijk en geeft vertrouwen in de aanschaf van een auto.
19-02-2019

Evert en Monique
Autoroels_Evert_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Evert en Monique
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Ford Focus 1.6 TDCI uit 2013

Vanwege een nieuw personeelslid zocht ik een uitbreiding van ons wagenpark. Doordat we een redelijk jonge organisatie zijn, kwam ik voor het eerst uit bij auto Roel’s.

Bart Hoezen
Autoroels_Bart_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Bart Hoezen
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Opel Combo 1.3 CDTI uit 2009

Toen ik voor de tweede keer een auto ging kopen bij Roel (Autoroels’s), kreeg ik veel service, wat extra’s en natuurlijk‚ tot de volgende keer’. Want ja ik wil natuurlijk weer een bestelbus.

Marlies Spaan
Autoroels_Marlies_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Marlies Spaan
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Renault Scenic 2.0 Automaat uit 2005

Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop. Ook super fijn dat we s’avonds op afspraak terecht konden bij jou. We rijden de auto met super veel plezier en tevredenheid.

Familie Blanken
Autoroels_Blanken_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Familie Blanken
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Renault Megane 1.5 DCI uit 2012

Niet voor niets zijn jullie ondernemer van het jaar geworden, de auto rijd geweldig. Inmiddels al weer zo'n 4.500 km verder, de prijs kwaliteit verhouding is meer dan goed te noemen, afspraken en service zijn top, is ook waar wij als ondernemer van www.yelluxzonnepanelen.com voor staan.

Deveney van Henne
Autoroels_Deveney_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Deveney van Henne
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
Renault Megane Estate 2013

Wij hebben bij jouw een Renault Megane Estate gekocht uit maart 2013. We waren onder de indruk van je nette showroom en het aanbod auto’s. Ze staan er allemaal keurig bij. Dit geldt zeker voor onze auto. We zijn er nog steeds erg blij mee. We vonden je klantvriendelijk en klantgericht.

Wouter Stoer
Autoroels_Wouter_review.jpg
  • wht-logo.png
  • Wouter Stoer
  • band-logo.png

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij staan zes dagen per week voor u klaar. U bent van harte welkom in onze showroom. Om u uitgebreid van dienst te kunnen zijn raden wij u aan van tevoren even te bellen.